Stil de viata sanatos

5 obiceiuri cu care sa iti incepi dimineata

Dimineata incepe sa fie una dintre cele mai importante momente ale zilei ,iar modul in care incepem ne influenteaza intreaga zi.Incepe ziua cu dreptul si creazati o rutina matinala urmand cativa pasi simpli.
1. Combustibil pentru intreaga zi.
Majoritatea stim ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei ,deoarece corpul nostru are nevoie de nutrienti pentru a se reface dupa noapte.
Ganditi-va la cereale, fructe ,legume, ou, iaurt cu 2%grasime, iar daca esti o persoana careia nu ii place sa ia micul dejun sau esti pe fuga dimineata poti sa iti iei toti nutrientii(minerale, proteinesi vitamine) dintru-un shake delicios.
        2.  Ceasca de ceai de dimineata 
Multi dintre noi prefera cafeaua de dimineata , dar este bine sa va ganditi si la o schimbare si poti incerca un ceai , este o bautura racoritoare pe baza de plante, iar unele contin si cofeina , daca nu poti renunta la aceasta.
        3.  Tenul iti poate oferi o stare de bine
Vitaminele C și E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Ar trebui să încercăm să aplicăm în mod regulat produse de îngrijire a pielii bogate în antioxidanți. Radicalii liberi se găsesc pretutindeni în jurul nostru, chiar și corpurile noastre creează radicali liberi. Folosirea zilnică a produselor de îngrijire a pielii bogate în antioxidanți este o necesitate. Protecția solară este deosebit de importantă înainte de a ieși din casă, deoarece suntem întotdeauna expuși la lumina soarelui, chiar dacă este înnorat. Așadar, indiferent de vreme, un plus perfect pentru rutina ta de frumusețe matinală este crema hidratantă cu protecție SPF 30
        4.  Apa este solutia
Cunoști importanța apei și menținerii hidratării corpului? Când te trezești, este posibil ca organismul să necesite refacerea nivelului de apă pe care a consumat-o în timpul somnului și consumul de apă la micul dejun ajută la păstrarea aportului de lichide la un nivel adecvat pentru întreaga zi. Când ești deshidratat/ă, pur și simplu nu te simți în formă bună.Așadar, adoptă un obicei dimineața și bea un pahar de apă după ce te trezești.
        5.  Miscarea de dimineata
Dimineața este un moment prielnic pentru a-ți manifesta dorința de a fi sănătos. Fă-ți ceva timp pentru o plimbare ușoară, un antrenament rapid de 10 minute.Așadar, nu amâna alarma. Pune ceasul deșteptător în partea opusă a camerei, astfel încât să fie nevoie să te ridici din pat pentru a-l opri. Pare tortură, nu-i așa? Dar, după ce vei învăța să apreciezi beneficiile, te vei bucura că ai făcut-o.


Începe fiecare zi urmând aceste obiceiuri matinale și vei începe să iubești dimineața!

O zi extraordinara!

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *